Åbningstider

Mandag - lørdag 10-21

Søndag 11-20

 

Her hos Caesar-Shisha sætter vi stor pris på service og kvalitet. Vi kan garantere at kunder altid kommer glade ud af butikken.

Caesar-Shisha er Danmarks nuværende, førende importør indenfor vandpibetobak. Vi er nemlig dem der importerer Social Smoke, Starbuzz, AlFakher, Malaki, Gold Al Ajamy og starbuzz Tobacco, til Danmark.

Social Smoke har været en kæmpe succes for os og har nu spredt sig i hele Danmark. Derfor kan vi med stolthed fortælle jer at vi altid vil komme til at føre det og sprede Social Smoke så godt som vi nu kan.

Hos Caesar-Shisha finder du også Danmarks største udvalg af StarBuzz produkter som også har været en kæmpe succes både til de private men også erhvervs kunder. StarBuzz er også noget der har haft en kæmpe succes indenfor vandpibe branchen og vil vil altid være førende når det gælder nye modeler og størrelser.

Vi er specialister i vandpiber samt vandpibetobak fra alverdens hjørner. Vi sælger også E-cigaretter og alt tilbehør til. Vi ligger placeret i det hyggeligste kvarter i københavn, nemlig på Nørrebrogade, som har fået et helt nyt image. Hele området er blevet byfornyet og tilbyder i dag et fantastisk hyggeligt og stemningsfyld miljø, med masser af liv.
Med få minutters gang fra Nørrebro station, kan du komme ned og besøge os i Caesar-Shisha - lige ved Den Røde Plads